Alfa Fest ajunge la Târgu-Jiu

1344

Peste o sută de proprietari și pasionați de mașini Alfa Romeo vor ajunge în vară la Târgu-Jiu, în anul în care marca milaneză aniversează 110 ani de existență.
Alfa Fest este evenimentul anual organizat de Asociația Alfa Club, singurul club oficial de posesori ai mărcii Alfa Romeo din România, susținut de importatorul mărcii. Ediția din acest an marchează o dublă sărbătoare: festivalul dedicat alfiștilor împlinește 15 ani de existență.
După ani de zile în care festivalul a făcut înconjurul țării și a fost găzduit de orașe precum Brașov, Oradea, Sibiu, Sighișoara sau Alba Iulia, organizatorii au ales un cadru cu o istorie bogată, a cărui poveste presărată cu legende completează armonios generozitatea peisajului. AlfaFest15 se desfășoară pe ruta Băile Herculane – Cazanele Dunării – Târgu-Jiu, în perioada 4 – 7 iunie 2020.
„Joi, 4 iunie, participanții sunt așteptați la cartierul general al evenimentului, stabilit în Băile Herculane – o stațiune pe care participanții își propun să o coloreze și să o repună pe harta turismului. Vineri, 5 iunie, caravana Alfa Romeo va face o incursiune pe cursul spectaculos al Dunării la Cazane. Pe 6 iunie, stilul și eleganța specifice automobilelor Alfa Romeo vor ajunge pe platoul orașului lui Brâncuși. Preț de câteva ore, în Târgu-Jiu, trecătorii vor fi invitați să admire frumoasele exemplare italiene, de la modele produse în anii ‘60, până la cele mai puternice exemplare actuale: Stelvio și Giulia Quadrifoglio. Ultima zi, 7 iunie, propune o incursiune pe Transalpina în drumul către casă”, anunță organizatorii. Cu peste 7.000 de membri înregistrați pe forum și peste 200 de participanți la evenimentul anual, Alfa Club România este, de mai bine de 15 ani, locul de întâlnire al posesorilor și pasionaților Alfa Romeo din România și cel mai mare club activ monomarcă autohton.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here