Alegerile din PRM Gorj, amânate nu se ştie pentru când

314

Picture 052Membrii PRM Gorj nu vor fi chemaţi prea curând la urne pentru a-şi alege o conducere nouă, filiala judeţeană neprimind deocamdată nicio informaţie de la nivel central cu privire la data la care ar urma să fie organizate alegerile interne.

Liderul interimar, Dumitru Dascălu, a precizat categoric ieri că de abia după congresul partidului se mai poate discuta despre data la care vor fi organizate alegerile. Congresul este programat pentru 30 octombrie, fiind amânat şi el după ce, iniţial, trebuia să se desfăşoare la începutul lunii. Alegerile din PRM Gorj se impun după ce fostul preşedinte ales Ion Fugaru a fost demis în primăvară, în locul său fiind numit Dascălu.

Preşedintele interimar a menţionat ieri că, oricum, filiala pe care o conduce nu este atât de mult interesată de alegerile interne, cât de cele anticipate, de care crede Dascălu că vom avea parte în primăvară. El spune că „foamea îi va scoate pe oameni în stradă”, peremistul şef fiind convins nu doar că moţiunea opoziţiei va trece, dar şi că vor exista motive suficiente pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here