ALDE a spus adio PSD. „Era previzibil” vs. „Lași și iresponsabili”

754

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, i-a catalogat drept lași și iresponsabili pe foștii parteneri de coaliție care au decis să plece de la guvernare.
„Dincolo de lașitatea și iresponsabilitatea unor așa-ziși parteneri de coaliție, am votat în CEx asumarea de către PSD a guvernării.
PSD își respectă promisiunile și, din acest motiv, nu vom accepta ca stabilitatea României să fie negociată pentru interese personale sau de grup.
Avem de onorat un Program de guvernare, iar fuga de responsabilitate nu este nicidecum o opțiune pentru noi.
Acum îi vom vedea pe acei politicieni care au curajul de a rămâne alături de noi, înhămându-se la o muncă deloc ușoară, în interesul țării”, a precizat deputatul Weber.
În schimb, Ion Iordache, președintele ALDE Gorj, a declarat că decizia trebuia luată mai demult.
„Am crezut că se va întâmpla asta. Era previzibil, mai ales că relația din teritoriu cu PSD-ul era destul de proastă. Trebuia să facem pasul acesta mai demult”, spune Iordache.
Acesta nu crede că va fi afectată colaborarea politică PSD-ALDE din Consiliul Județean și consiliile locale.
„Nu cred că sunt atât de multe majorități care se vor schimba. Dacă a fost o colaborare atât de lungă, cred că la nivel local vor colabora în continuare. Este perioada foarte scurtă până la alegerile viitoare și nu se mai poate întâmpla nimic”, a spus Iordache.
Dezamăgit de colaborarea cu ALDE, Iordache ia în calcul înființarea unui partid local.
În schimb, PNL așteaptă la cotitură și a anunțat că va depune o moțiune de cenzură pentru îndepărtarea Guvernului Dăncilă.
„Cea mai bună variantă ar fi declanșarea de alegeri anticipate, dar vedem dacă acest lucru va fi posibil”, a anunțat Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Stimați tovarăși!
    Bine că nu-ți mai afișezi moaca alături de spusele găștii pe care ați tot alintat-o … unde-s pistoalele?! unde-s spitalele?! bandiților! după pușcăriaș ați rămas cu proasta-n drum, iar limitata agramată se proțăpește-n neputință, susținută de profitorii lingușitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here