AJFP Gorj organizează întruniri cu afaceriştii

147

Reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj, organizează pe parcursul lunii septembrie 2013, o serie de întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri. Scopul acestor întâlniri este acela de a îmbunătăţi parteneriatului contribuabili–administraţie fiscală, şi pentru aplicarea unitară a prevederilor legislaţiei fiscale privind impozitele, taxele şi contribuţiile sociale datorate bugetului general consolidat.

Specialiştii din cadrul AJFP Gorj au considerat necesar să se ia măsuri suplimentare pentru a aduce la cunoştinţă şi pentru a instrui contribuabilii referitor la noile modificări aduse Codului Fiscal şi Normelor Metodologice de aplicare a Codului Fiscal. În data de 12.09.2013, de la ora 11.00, la Casa de Cultură din localitatea Novaci, va avea loc a doua întâlnire a afaceriştilor din această lună.
Următoarea întâlnire este programată pentru data de 19.09.2013 la sediul Primăriei Târgu – Cărbuneşti, pe strada Trandafirilor, nr. 41, iar ultima din această lună va avea loc pe data de 26.09.2013 la Casa Multiculturală, municipiul Motru, zona Parc.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here