AJF Gorj solicită cereri de înscriere de la membri afiliaţi

913

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a anunţat cluburile afiliate că vizele aplicate în anul 2020 rămân valabile pentru campionatul 2020-2021. Totuşi pentru a stabili formatul în care se vor disputa competiţiile, structurile care depind de AJF trebuie să trimită o cerere de înscriere. ,,În cazul reluării activității fotbalistice la nivel județean în sezonul 2020-2021, vizele aplicate în anul 2020 rămân a fi valabile pentru sezonul 2020-2021. De asemenea, pentru a se putea ajunge la stabilirea unui format de disputare a campionatelor, vă informăm că este necesară trimiterea unei cereri de înscriere din partea fiecărui club/asociație afiliată, cerere în care să fie specificat nivelul la care se dorește participarea (Liga a 4-a, Liga a 5-a, Juniori A1, Juniori C, Juniori D, juniori E, Memorialul Gheorghe Ola, Memorialul Gheorghe Ene). Cererile de înscriere pot fi descărcate din secțiunea „Documente utile” de pe site-ul oficial al AJF Gorj și trebuie trimise pe adresa de e-mail ajfgorj@yahoo.ro până la data de 19 februarie 2021. În cazul reluării, vor participa în campionat doar membrii afiliați care nu au datorii restante la AJF Gorj”, au precizat reprezentanţii forului judeţean. Potrivit AJF Gorj, Federaţia Română de Fotbal a propus trei variante de modificare a protocolului medical care să fie discutate cu Guvernul României, în vederea stabilirii unei variante optime de reluare a competiţiilor judeţene. Aceste variante sunt:
a) înlocuirea testelor RT-PCR, obligatorii în acest moment, cu teste rapide antigen;
b) o singură testare RT-PCR la începutul competițiilor efectuată de toți jucătorii, antrenorii, arbitrii, observatorii, și a membrilor staff-urilor tehnice, precum și al celorlaltor persoane cu acces în zona 1 (incinta terenului de joc);
c) persoanele care s-au vaccinat împotriva Covid-19 să nu mai efectueze testele prevăzute la litera a și b. În funcție de răspunsul primit de la Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății cu privire la modificarea „Protocolului medical” solicitat de FRF, AJF Gorj va lua hotărârile ce se impun în ceea ce privește activitatea fotbalistică din perioada următoare.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here