AJF Gorj completează corpul observatorilor

686

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj scoate la concurs cinci posturi de observatori.
Cei care doresc să obțină calitatea de observator oficial trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică: foști jucători, antrenori, conducători, persoane cu alte funcții în cadrul AJF, ori o calificare în domeniul arbitrajului (membrii în comisiile de arbitri la nivel județean).
Dosarele vor fi aprobate până la data de 5 septembrie 2016, urmând ca și cei admiși să participe la concursul organizat în data de 6 septembrie 2016, ora 15.00.
Proba va consta în 20 de întrebări, câte 5 din ROAF + ROADJ Gorj, Regulamentul Disciplinar, Legea 4/2008 completată cu Legea 10/2011 și Legile Jocului (actualizate 2016).
Dosarele trebuie să conțină o cerere de înscriere la concurs, cazier judiciar, adeverință medicală şi un CV din care să reiese calificarea solicitată.
Vor fi considerați admiși cei care vor ocupa primele cinci locuri.

Debut la Onoare!
Sfârşitul săptămânii trecute a adus şi prima etapă din Liga a 5-a. Campionatul Judeţean va lua startul pe 4 septembrie, astfel că meciurile de la Onoare au ţinut prim-planul fotbalistic în Gorj. Jocurile disputate în runda inaugurală au fost unele spectaculoase, cu multe goluri. Un singur meci nu a fost programat, AS Scoarţa-Avântul Bărbăteşti, din motive ce ţin de ordin financiar. Oaspeţii nu şi-au achitat restanţele, iar la următoarea neprezentare echipa ar putea fi exclusă din campionat.

Rezultatele primei etape, Liga a 5-a:
AS Aninoasa – Unirea Dragoteşti: 2-2
Viitorul Plopşoru – Ştiinţa Godineşti: 6-1
Avântul Baia de Fier – Progresul Bumbeşti-Piţic: 6-3
Bradul Polovragi – Viitorul Cătunele: 2-3
Triumful Borăscu – Gilortul Bengeşti: 5-1
Viitorul Brăneşti – Dumbrava Câlnic: 5-1
Ştiinţa Drăguţeşti – Flacăra Roşia de Amaradia: 2-6
Olteţul Alimpeşti – Ştiinţa Peştişani: 2-3
Foresta Văgiuleşti – Ştiinţa Stroescu Teleşti: 5-3
Meciul AS Scoarţa – Avântul Bărbăteşti nu s-a jucat.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here