Agresiune sexuală la Primăria Bustuchin! Șoferul lui Ciocea, cu dosar penal

5075

Gheorghe Aurel, angajat șofer al primarului Ion Ciocea la Primăria Bustuchin, este cercetat penal pentru că miercuri ar fi agresat-o sexual pe colega sa de muncă, Simona Popa, referent achiziții publice în cadrul instituției.

Cei doi au fost trimiși în aceea zi, de către edilul local, să realizeze niste contracte în zona de nord a comunei și să modifice ora la ceasul din sensul giratoriu al localității. În timp ce ambii se aflau în mașina primăriei, Gheorghe Aurel ar fi început să o pipăie pe colega sa, aceasta refuzând șocată gesturile nepotrivite ale șoferului care este căsătorit și are doi copii. Agresorul ar fi continuat atacul cu tentă sexuală la adresa pasagerei din mașină, reușind să o sărute, cu mențiunea că o place de mult, deși femeia este căsătorită și la rândul ei are doi copii.

Salariata l-a potolit, cu greu, pe agresor scena petrecându-se în mașină. Reîntorși la primărie, salariata îi povestește primarului cele petrecute, cerând edilului să ia măsuri urgente cu șoferul. Edilul ar fi dat din umeri.

Femeia a povestit apoi acasă cele întâmplate și a venit a doua zi la muncă împreună cu soțul ei, ambii oprindu-se în biroul primarului Ciocea. Soțul salariatei l-a întrebat pe primar dacă a luat măsuri cu cel vinovat și chiar l-a întrebat dacă l-ar fi dat afară pe șofer, incidentul petrecându-se în timpul orelor de serviciu. Șoferul nu se mai prezentase la munca a doua zi, primarul aprobandu-i respectivului concediu de odihnă.

În acest context, când ambii soți au văzut că edilul local pare depășit de situație, acesta neluând nicio măsură cu agresorul sexual, aceștia s-au prezentat la postul de politie, făcând o plângere penală la adresa lui Gheorghe Aurel zis “Sucă”.

IPJ Gorj confirmă incidentul pentru Gorjeanul astfel: “La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Sectiei 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați, de către o femeie, de 38 de ani, din comuna Bustuchin, cu privire la faptul că, în ziua de 6 ianuarie a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Bustuchin, ar fi fost agresată sexual, de către un bărbat, de 43 de ani, din aceeași localitate”.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, a completat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhasu.

4 COMENTARII

  1. Pai, domnul Ciocea, te consideram un primar ca…lumea, da ca sa nu iei pozitie fata de marlaniile ( ca sa nu zicem magariile !) soferului, nu e in regula…
    Te descalifici ca primar ! E rusinos ce ai facut !

    • Având în vedere ca dumneavoastră criticați anumite persoane din cauza unui text citit de pe un site “culese”, nu sigure . Știrile vin doar de la partea vătămată care mereu va exagera și nu va dezvălui adevărul complet! Domnul primar, Ciocea, a fost informat la câteva ore bune de la presupusa fapta. Ideea din aceasta știre este eronata și nu reprezinta adevărul pur! Înainte sa comentați, v-as ruga sa va informați mai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here