Administratorii asociaților de proprietari din Motru, convocați la o ședință consultativă

2225

Pentru a rezolva problema apei calde, a dezinfectării scărilor și a agentului termic, administratorii asociaților de proprietari, acestea fiind 17 existente în oraș, au fost convocați de astăzi, telefonic, să participe mâine în jurul orelor 12.00 la o ședință de lucru consultativă cu viceprimarul Cosmin Morega.

Viceprimarul a luat decizia în cauză pentru a veni în sprijinul cetățenilor cu privire la cele trei probleme semnalate cât și a faptului că, în urma propunerii făcute de alesul local, primarul Gigel Jianu a acceptat ideea. Mai mult, Gigel Jianu i-a dat vicelui o dispoziție în acest sens prin care Morega a fost desemnat să facă demersurile necesare pentru prelungirea termenului de furnizare a agentului termic și apei calde, și în următoarea lună, pentru populație. Mai mult, în aceea dispoziție, primarul cere ca vicele să-i facă propunere cu privire la suportarea de la bugetul local a cheltuielilor cu încălzirea locuințelor, atât în mediul urban cât și rural.

Pentru mediul rural vicele vine cu soluția folosirii lemnelor tăiate de pe marginea drumului, în ultima perioadă, lemn care ar ajunge la solicitanți în baza unei cereri, iar pentru urban CL și primăria va trebui să susțină financiar cetățenii care nu mai au posibilitate financiară de a-și plăti facturile la utilități, asta pentru că în zona Motru mai multe societăți și-au trimis, în ultimele zile, lucrătorii acasă.

Din 17 asociații, 14 au confirmat prezența pentru consultarea de marți, restul nerăspunzând la telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here