Adjunctul de la Asecări din Cariera Roșia, mutat la Spitalul Cărbunești

3544

Adjunctul de la Asecări din Cariera Roșia, este unul dintre pozitivi de la Motru al cărui test a ajuns la spital în ultimele ore. Angajatul CEO a fost mutat la Spitalul COVID de la Cărbunești, spun chiar colegi de serviciu de-ai salariatului. Acesta este cazul 14 din CEO.

,, În cursul serii de ieri, Spitalul Motru a primit rezultatele testelor recoltate în zilele anterioare. Astfel, din17 teste efectuate pentru pacienții internați în zilele de 28, 29 și 30 aprilie, un număr de:

-11 teste au rezultat negativ, iar pacienții sunt externați; 6 teste cu rezultat pozitiv, pacienții fiind trimiși la Spitalul din Tg Cărbunești. Printre pacienții infectați cu virusul SarsCov-2, este și o asistentă medicală din cadrul Spitalului Motru, una din persoanele aflate în linia întâi în lupta cu acest virus. Starea ei generală de sănătate este bună și îi dorim însănătoșire grabnică.În acest moment, în spital mai sunt internate 4 persoane cu suspiciune de infectare cu coronavirus, cărora li s-au recoltat probe și trimise la laborator pentru analize.De asemenea, în izolare la domiciliu, mai sunt doar 70 de persoane, numărul acestora scăzând destul de mult, de la 339 câți erau săptămâna trecută. Toate aceste date, reprezintă semnalul că, orașul nostru a depășit vârful acestei pandemii”, anunță primarul de Motru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here