Acuzații de furt de energie electrică la Dănești

1866

Un bărbat de 54 de ani, din Târgu-Jiu, este cercetat de polițiști, după ce la casa acestuia din comuna Dănești ar fi fost descoperită o instalație utilizată la sustragerea energiei electrice.
,,La data de 15 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat de 55 de ani, din Târgu-Jiu, angajat al unei societăţi comerciale, având ca obiect de activitate furnizarea de energie electrică, cu privire la faptul că în urma verificărilor efectuate la un imobil din comuna Dăneşti, la proprietatea unui bărbat de 54 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, s-ar fi constatat existența unei instalații clandestine de ocolire a aparatului de măsurare, utilizată la sustragerea de energie electrică.
La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de sustragere de energie electrică și folosirea de instalații clandestine pentru ocolirea echipamentelor de măsurare a energiei electrice livrate”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Prejudiciul este în curs de estimare.
L.F.

4 COMENTARII

  1. Ieri l-au depistat și cu a doua locuința branșată ilegal, omul mai are un dosar penal in cercetare pentru furt și pentru amenințări. Este un adevărat pericol social in satul Sasa, sunt oameni care dorm cu securea in casa de frica lui.

    • Domnule anonim(A.C.) acuzațiile relatate de dvs. Sunt total eronate. Sper ca pe viitor sa va informați mai bine înainte de a face acuzații nefondate. În acel sat este un grup de 3, 4 famili care de aproximativ 30 ani au tot încercat sa – i facă rău lui și familiei sale prin diferite metode.

  2. Astăzi l-au depistat și cu a doua locuința branșată ilegal, omul mai are un dosar penal in cercetare pentru furt și pentru amenințări. Este un adevărat pericol social in satul Sasa, sunt oameni care dorm cu securea in casa de frica lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here