Acuzații! Buldoexcavatorul Primăriei Arcani a deservit la domiciliu rude de-ale primarului!

1808

Un utilaj al Primăriei Arcani a lucrat, ieri, exclusiv pentru rudele primarului Aristică Coiculescu, mai precis, buldoexcavatorul a executat un șanț pe proprietatea vărului edilului local pentru ca rubedenia în cauză să se poată racorda la conducta de canalizare. De altfel, spun locuitori din comună, tot neamurile în cauză au fost avantajate și în cazul conductei de apă. Utilajul se închiriază de la primărie cu 100 de lei pe oră, dar rudele edilului sunt acuzate că ar fi beneficiat însă gratis de această facilitate.

Buldoexcavatorul Primăriei Arcani a prestat timp de aproximativ 4 ore, ieri, pe proprietatea verișorului primarului PNL, Răducu Coșoreanu, care domiciliază în satul Arcani.
Mai precis, buldo i-a săpat un șanț pe proprietatea vărului edilului local, de la baia locuinței până la punctul de racordare a încăperii la conducta de canalizare. Șanțul de aproape 15 metri și o adâncime de 70-80 de cm a fost săpat gratis pentru ruda primarului, spun martori la eveniment, deoarece la primărie înainte de lucrare nu s-a depus o cerere de închiriere a utilajului. Abia după ce a văzut că este fotografiat utilajul pe proprietatea sa, vărul primarului a fugit la primărie să se regleze cu actele, știut fiind că ar fi trebuit să plătească 400 de lei pentru utilaj, spun localnicii revoltați, care au făcut public incidentul. De altfel, ruda edilului a avut o reacție foarte urâtă la adresa celor care au imortalizat momentul cu utilajul lucrând pe proprietatea sa, fapt care demonstra că acesta nu lucra în legalitate, spun martorii la eveniment.Buldoexcavatorul primăriei a lucrat, ieri, doar pe proprietatea vărului lui Coiculescu, singurul care ar fi fost facilitat și la introducerea conductei de apă.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here