Acţiuni ale Finanţelor privind implementarea declaraţiei unice

453

finante (1)Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj a organizat, săptămâna trecută, două întâlniri de lucru, având drept scop informarea opiniei publice asupra importanţei şi avantajelor implementării declaraţiei unice.

Declaraţia unică a fost un subiect intens dezbătut de reprezenatanţii Finanţelor. Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Gorj şi-a propus realizarea unei ample acţiuni de informare a opiniei publice asupra importanţei deosebite şi avantajelor implementării declaraţiei unice.

Două întâlniri de lucru, în două zile

În vederea realizării scopului propus, în data de 26 ianuarie, la sediul DGFP Gorj a fost organizată o întâlnire de lucru între o echipă alcătuită din specialişti ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj, ai Casei Judeţene de Pensii (CJP), ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, ai Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) şi reprezentanţi ai primăriilor din judeţul nostru.

A doua zi, pe 27 ianuarie, tot la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj, a fost organizată o întâlnire de lucru între o echipă alcătuită din specialişti din cadrul DGFP Gorj, CJP, CJAS, AJOFM şi reprezentanţii mediului de afaceri din Municipiul Târgu-Jiu.

Cea mai mare parte din timpul alocat întâlnirilor de lucru a fost ocupată de aplicaţii practice, cu exemple concrete, dar şi dialogul dintre cei prezenţi în sală şi reprezentanţii instituţiilor menţionate mai sus. Participanţii au primit răspunsuri la întrebările adresate şi materiale documentare. Prin urmare, specialiştii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj consideră că a fost atins scopul propus, acela de a face o informare corectă a opiniei poblice asupra importanţei deosebite şi avantajelor implementării declaraţiei unice.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here