ACS Victoria, lider solitar în Liga 1 Dolce Vita

641

Remiză în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga 1 Dolce Vita la minifotbal. Peppy Dolce Vita a revenit de la 0-2 și a terminat la egalitate cu Dream Team. De remiza celor două rivale a profitat ACS Victoria care s-a impus în meciul cu Primăria Țicleni, scor 1-0 și a urcat pe primul loc în clasament.Duminică seara, în Complexul Dolce Vita, s-a jucat „eternul” derby la minifotbal, între Peppy Dolce Vita și Dream Team. Campioana Dream Team, învingătoare în tur cu 3-0, a început și de această dată bine jocul și a deschis scorul în minutul 6. Golul doi din minutul 25 părea să fi dus punctele în tabăra liderului, dar Peppy a revenit prin reușitele din minutele 26 și 32, obținând un punct. De remiza celor două rivale, a profitat ACS Victoria Târgu-Jiu, care s-a impus la limită cu Primăria Țicleni, scor 1-0 și a urcat, solitar, pe primul loc în clasament.Primăria Bîlteni și Wektra Team au oferit un meci spectaculos, terminat la egalitate, meci cu conotații în lupta pentru locul 4, ultimul care duce în Play-off.
Rezultate, Etapa 9, Liga 1 Dolce Vita
Peppy Dolce Vita – Dream Team Tg-Jiu 2-2
Primăria Țicleni – ACS Victoria Tg-Jiu 0-1
Primăria Bîlteni – Wektra Team 3-3
Primăria Turburea – Primăria Rovinari 0-5
Peppy Dolce Vita – Dream Team Tg-Jiu 2-2
Goluri: Constantin Lupu (min. 26) și Alexandru Avrămescu (min. 32) / Alexandru Ștefan (min. 6) și Cristian Barbu (min. 25)
Peppy: Cristian Vochițu și Cosmin Popescu (portari) – Cătălin Bucă, Florin Popete, Ionuț Gruia, Alexandru Avrămescu, Constantin Lupu, Robert Roibu, Aurel Amzucu, Dragoș Fugaru, Cătălin Trofin și Romeo Rădoi
Staff: Daniel Buleac și Petrișor Gurică
Dream: Dragoș Milici (portar) – Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Alexandru Ștefan, Ionuț Tătaru, Alin Țilivea, Daniel Mărgărit, Mihai Șchiopu, Robert Goșa și Mario Găman
Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur
În Liga 2 Amatori au avut loc meciurile din etapa 7, ultima din turul sezonului regulat.
Pe primul loc în Seria 1 se află IPJ Gorj, învingătoare duminică în duelul cu Digi Team Târgu Jiu. Locul 1 în Seria 2 este ocupat de Green Team, care a trecut de Primăria Bălești. Primăria Runcu este o echipă în formă, reușind să treacă la scor de ACS Victoria 2 Târgu-Jiu, într-un duel important pentru ambele echipe. Primăria Motru și Penitenciarul Târgu Jiu sunt echipele care s-au apropiat de locurile de baraj pentru Play-off, după meciurile din weekend din Seria 1. În Seria 2, CSV Dragon s-a apropiat de locul 4 după succesul cu Primăria Albeni, în timp ce SEBN Târgu Jiu a bifat prima victorie a sezonului, contra celor de la Răzvy Team.
Rezultate, Etapa 7, Liga 2 Amatori
Seria 1
Primăria Drăguțești – Penitenciarul Tg-Jiu 2-6
Succes Team – Primăria Motru 0-4
Digi Team Tg-Jiu – IPJ Gorj 3-4
Joi, ora 18:00 Pro Team Tg-Jiu – Star Team
Seria 2
Primăria Runcu – ACS Victoria 2 Tg-Jiu 4-0
Green Team – Primăria Bălești 3-2
CSV Dragon – Primăria Albeni 6-4
SEBN Tg-Jiu – Răzvy Team 4-2
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here