Acord de cooperare între CJ Gorj şi Regiunea Basilicata din Italia

161

Consiliul Județean (CJ) Gorj a semnat, joi, 29 noiembrie 2018, un acord de cooperare cu Regiunea Basilicata din Italia. Obiectivele acordului vizează patru direcții principale: accesare de fonduri europene, protecția mediului, agricultură și educație-învățământ.

La semnarea acordului de cooperare, din partea italiană au fost prezenți: Roberto Cifarelli-consilier în cadrul Consiliului Regional Basilicata, Gaetano Torchia-director administrativ al Sviluppo Basilicata S.p.A. – (Societate financiară regională), Giovanni Mussuto-președinte al Societății „Fondazione Osservatorio Ambiente” din Basilicata, Michele Greco-reprezentant al Universității din Basilicata și Antonio Collangello-președinte al Clusterului Tehnologic TERN Basilicata și președinte-director general al Geocart – S.p.A.
La eveniment a participat și o delegație din Republica Moldova, Raionul Călărași, condusă de președintele Sergiu Artene, care va fi prezentă și la evenimentele dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here