Accident mortal la Căpreni

503

O femeie în vârstă de 37 de ani, din Târgu-Jiu, şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie ce a avut loc duminică dimineaţa, pe DN 67B Căpreni.

Femeia se afla în maşină cu soţul său şi cu fiica lor în vârstă de 17 ani. Într-o curbă, bărbatul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a oprit într-un copac. Impactul i-a fost fatal femeii. „La data de 21.12.2014, ora 09:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Cărbuneşti, au fost sesizaţi prin apelul 112, de către B.V., în vârstă de 49 ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că pe D.N. 67 B, localitatea Căpreni, a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a constatat faptul că apelantul, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67 B, localitatea Căpreni, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 37 ani, iar o tânără în vârstă de 17 ani a suferit leziuni”, a anunţat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here