A renunţat să mai lupte cu boala

406

sinucigasa tg jiu (2)O târgujiancă de 53 de ani şi-a încheiat vineri socotelile cu viaţa, după ce a ţinut piept timp de 15 ani celei mai cumplite boli, cancerul.

Femeia suferea de această boală, dar părea să lupte cu ea. Totuşi, a ales să pună capăt chinului, aruncându-se de pe bloc.

Iluţa Mladin se lupta de foarte mult timp cu cancerul şi vineri a decis că nu mai vrea, aşa că s-a sinucis. Femeia s-a aruncat de pe blocul în care locuia, de pe strada Bradului, din Târgu-Jiu. Speriaţi de zgomot, vecinii au ieşit să vadă ce s-a întâmplat, găsind-o pe femeie întinsă pe asfalt. Nu mai sufla. Cei care o cunoşteau au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, o femeie liniştită, la locul ei. Boala, însă, se pare că a învins-o, nu devastându-i trupul ci făcând-o să renunţe de bună voie la viaţă. Din spusele vecinilor, aceeaşi necruţătoare boală l-a răpus şi pe soţul femeii, care a decedat cu ceva timp în urmă. Trupul neînsufleţit al Iluţei Mladin a fost transportă la morga Spitalului Judeţean pentru realizarea necropsiei. Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, ofiţerul de presă Daniel Tică declarând că se fac cercetări pentru a se stabili în ce împrejurări s-a petrecut evenimentul.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here