A renunțat la mandatul de consilier local

1747

Adrian Zorlescu, candidatul PMP la Primăria Târgu-Cărbunești, a decis să renunțe la mandatul de consilier local. Și-a dat demisia din partid și a preluat șefia organizației locale a PNL Târgu-Cărbunești. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare.
„Am luat decizia să nu continui în funcția de consilier local. Vreau să anunț public că începând cu data de 18 octombrie 2020, mi-am dat demisia din funcția de membru de partid PMP și am trecut la PNL. Am plecat dintr-o funcție câștigată pe merit și am pornit reconstrucția unei noi echipe. Mulțumesc celor care m-au susținut și voi continua să mă implic, chiar dacă o voi lua de la început. Avem patru ani la dispoziție să construim și sunt convins că împreună vom avea succes”, a anunțat Zorlescu.
Acesta va fi președintele interimar al PNL Târgu-Cărbunești, în locul lui Gheorghe Miloșescu. Zorlescu s-a clasat pe locul doi la alegerile locale din septembrie, ce-i drept la mare distanță de actualul primar Dănuț Birău. Candidatul PNL, Gheorghe Miloșescu, a fost abia al patrulea, neobținând nici măcar 5% din voturi. Zorlescu își propune un scor de peste 20% la alegerile parlamentare din decembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here