A prins post în Guvernul Orban

1973

Gorjeanca Adriana Elena Moța a fost numită de premierul Orban în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie. Andrei Tinu, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu, a fost demis din acest post.
„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Adriana-Elena Moța se numește în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale pentru Cetățenie pentru un mandat cu durata de 4 ani”, se arată în decizia semnată, miercuri, 11 decembrie, de premierul Ludovic Orban.
Adriana Elena Moţa, fosta secretară a PD-L Gorj, a ocupat mai multe funcții la nivel central, în timpul guvernării pedeliste. A plecat din postul de consilier juridic al Prefecturii Gorj și a ajuns chiar, pentru scurt timp, consul în Italia. Autoritatea Națională pentru Cetățenie asigură aplicarea procedurii legale de acordare, redobândire, renunțare și retragere a cetățeniei române. ANC funcționează ca instituție publică de interes național, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Justiției.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here