A lăsat baltă PNL Gorj. „Am ales un partid mic, cu o echipă puternică”

1653

Noi achiziţii în filiala Gorj a partidului lui Victor Ponta, Pro România. Fostul preşedinte al PNL Jupîneşti, Ion Gîrniceanu, susţine că a trecut cu toată organizaţia la Pro România. „Am venit de la PNL cu toată echipa, inclusiv cu cei de la tineret. Vor veni şi alţi membri de la alte partide. La noi, uşa este deschisă. Am avut de ales între un partid mare, cu o echipă slabă, şi un partid mic, cu o echipă puternică”, a explicat Gîrniceanu, într-o conferinţă de presă.
O nouă „achiziţie” este omul de afaceri Cătălin Bogdan, care şi-a propus să câştige primăria din Prigoria: „Nu am mai făcut politică, este o echipă tânără şi îmi doresc să fac ceva pentru comună”.
Un alt tânăr reprezintă Pro România în comuna Padeş. „Am văzut că aici se pune accentul pe tineri, iar părerea noastră contează”, a spus Raluca Sarcină, 27 ani.
Organizaţia de tineret a Pro România Gorj este condusă de Lavinia Rînculescu.
În altă ordine de idei, deputatul Alin Văcaru a anunţat că filiala Gorj vrea să obţină un scor „cu două cifre” la alegerile europarlamentare. Partidul intenţionează să strângă 10.000 de semnături din judeţ, pentru alegerile din luna mai. Lista pentru Parlamentul European va fi deschisă de Victor Ponta. Deputatul de Gorj a anunţat că va juca rolul de locomotivă, pentru a trage partidul în alegeri, dar nu va accepta mandatul de europarlamentar.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here