A intrat cu maşina într-un second-hand

420

bscap0468Un târgujian a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat cu maşina într-un magazin de second-hand de pe marginea durmului. Evenimentul s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 21.00, în zona Autogării. Cosmin Zaharia a scăpat fără să fie rănit şi, din fericire, pe trotuarul pe care s-a urcat cu autoturismul nu se afla niciun pieton. Pagubele materiale, însă, sunt destul de mari.

Din primele cercetări, potrivit oamenilor legii care au ajuns la faţa locului, evenimentul rutier s-a întâmplat pe fondul vitezei. Tânărul Cosmin Zaharia, în vârstă de numai 22 de ani, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă şi nu a mai reuşit să redreseze autoturismul, ieşind cu el de accident nicolae titulescu 8pe partea carosabilă. Primul lucru care i-a ieşit în cale a fost chioşcul metalic ce adăposteşte un magazin de haine second-hand. Tânărul spune, însă, că nu a avut viteză şi că evenimentul se datorează altui motiv. „Veneam dinspre gară şi mă îndreptam spre Colegiul Naţional Spiru Haret. La un moment dat, în curbă, am avut impresia că troleul intră direct în mine. Am tras de volan şi am şi pierdut controlul direcţiei. Nu am mai avut timp să reacţionez şi să redresez maşina. Este bine că pe trotuar nu erau pietoni şi că magazinul era închis”, a declarat şoferul.

accident nicolae titulescu 30„Au impresia că totul li se cuvine”

Oamenii prezenţi în zonă susţin, însă, că şoferul nu circula deloc încet. „Sunt la vârsta când au impresia că totul li se cuvine. Nu este bine că, în primul rând îşi pun viaţa lor în pericol şi, apoi, a celor din jur. Am văzut că vine cu viteză şi dintr-o dată am auzit un zgomot puternic. A intrat în magazin”, a povestit o femeie care a fost martor. Proprietarul magazinului, care a ajuns repede la faţa locului, a declarat că nu cere alte despăgubiri şi că vrea doar ca magazinul său să arate aşa cum arăta înainte. Acesta a spus că, din punctul său de vedere, un astfel de accident i se putea întâmpla oricui. Tânărul nu a scăpat, însă, doar cu atât, fiind amendat cu 360 de lei. Bărbatul va scoate din buzunar şi banii necesari pentru repararea magazinului pe care l-a distrus.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here