A început concursul pentru posturile de directori în școlile din Gorj

268

Prima probă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de director şi director adjunct din unităţile din învăţământul preuniversitar a avut loc astăzi.  În judeţul Gorj, 61 de candidaţi s-au înscris la concurs, fiind vacante 32 de posturi de director și 20 de director adjunct.

Proba scrisă a constat în rezolvarea, în maximum 90 de minute, a unui test-grilă, în cadrul căruia se evaluează în proporţie de 50% cunoştinte privind legislaţia specifică domeniului învăţământ preuniversitar şi în proporţie de 50% cunoştinte privind managementul educaţional.

Probele de evaluare a curriculum-ului vitae și de interviu se vor desfășura în perioada 19-31 iulie 2017, în centrele stabilite de inspectoratul școlar/unitatea de învățământ particular.

Metodologia de concurs, bibliografia-cadru pentru concurs, fișele posturilor pentru director și director-adjunct, lista funcțiilor vacante, perioada de înscriere și lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afișează la sediul și pe site-ul inspectoratului școlar/unității de învățământ particular”, se precizează pe site-ul ISJ Gorj. Detalii în ediția de mâine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here