A furat maşina pe care o vânduse

446

hot masinaUn bărbat din judeţul Vâlcea, după ce a vândut o maşină s-a gândit că mai poate scoate şi alţi bani din ea dacă o fură de la noul posesor. Aşa că, la un moment dat, profitând de neatenţia acestuia, a fugit cu tot cu autoturism. Bărbatul a fost prins în trafic de către poliţiştii gorjeni alertaţi de păgubit.

Nicolae C., de 36 de ani, din Râmnicu-Vâlcea, a vândut un autoturism unui bărbat din Caraş-Severin. Ulterior, vâlceanul, ajutat de un gorjen din comuna Logreşti, au reuşit să îi fure autoturismul, profitând de neatenţia acestuia. Păgubitul a sunat imediat la poliţie anunţând furtul. Oamenii legii au instituit imediat operaţiunea „Năvodul”, depistând maşina în trafic pe raza comunei Ţânţăreni. „La aproximativ 35 de minute de la sesizare, poliţiştii aflaţi în filtrul instituit pe raza comunei Ţînţăreni, la intersecţia DJ 661 cu DE 79 au oprit autoturismul reclamat ca furat. La volanul autovehiculului a fost identificat Nicolae C., de 36 ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, judeţul Vâlcea”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Prezentat Parchetului

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti şi, în urma primelor cercetări s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore. După ce şi-a petrecut o noapte la arest, ieri vâlceanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Procurorii, după primele audieri, au stabilit ca pe numele acestuia să fie emisă interdicţie de părăsire a localităţii pentru 30 de zile.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here