A fugit de polițiști. Tânărul urmărit de oamenii legii s-a oprit cu mașina în Parcul Coloanei fără Sfârșit

835

Un tânăr de 24 de ani, din Roșia de Amaradia, a fugit de oamenii legii, crezând că va scăpa basma curată, însă acesta s-a oprit cu mașina direct în Parcul Coloanei fără Sfârșit. Oamenii legii l-au identificat, însă bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale.
,,La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că pe DN 67 Scoarța, un autoturism este oprit pe partea carosabilă cu motorul pornit. Ajunși la fața locului polițiștii au constat că o persoană de sex masculin se afla în autovehicul, iar când i-au solicitat documentele pentru control acesta nu s-a confirmat și s-a pus în mișcare spre municipiul Târgu-Jiu.
Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, iar la intrarea în municipiul Târgu-Jiu, a intrat cu autoturismul în sensul giratoriu, distrugând un indicator rutier, marginea din beton a sensului giratoriu și gardul viu împrejmuitor. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto un tânăr de 24 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, care a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, au anunțat reprezentanții IPJ Gorj. Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here