A delapidat o casă de pariuri

1583

Un tânăr de 30 de ani, din municipiul Motru, fost casier la o agenţie de pariuri din Timişoara, a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare, cu suspendare, sub supraveghere, pentru delapidare.
În urmă cu mai bine de trei ani, în timp ce lucra la o agenţie de pariuri din Timişoara, Eugen Grecescu a pariat fără drept, tipărindu-și și însușindu-și mai multe bilete Loto Kino Grecia și de tip live, fără a le plăti, bilete pe care ulterior le-a pierdut, producând astfel o lipsă în gestiune în valoare de peste 30.200 de lei.
Tânărul şi-a recunoscut fapta. „Condamnă pe inculpatul Grecescu Gavril Eugen, la pedeapsa 1 an şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare (faptă din data de 25 august 2015). (…) dispune suspendarea sub supraveghere a pedepsei de 1 an şi 4 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani şi 6 luni”, a decis Judecătoria Timişoara. Magistraţii au mai stabilit ca tânărul din Motru să achite prejudiciul şi să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 zile. Sentinţa din 5 februarie 2019 nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu apel.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here