A căzut de la 18 metri, din turla unei biserici din Bumbești-Jiu! ANUNȚUL FĂCUT DE ITM

451

Un bărbat de 36 de ani, administratorul unei firme din Dolj, a ajuns la spital, în stare gravă, ieri, după ce a căzut de la o înălțime de 18 metri, prin podul turlei unei biserici din Bumbești-Jiu. Acesta monta un parastrăsnet. Medicii au stabilit că are nevoie de 75-80 de zile de îngrijiri medicale. Inspectorii ITM Gorj și polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

“Accidentul de muncă, care a avut loc ieri la o biserică din oraşul Bumbeşti-Jiu, în urma căruia a rezultat rănirea unui bărbat în vârstă de 36 de ani, va fi cercetat de către angajator, dosarul fiind depus, ulterior, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj spre avizare. După analizarea dosarului şi a împrejurărilor în care a avut loc accidentul, inspectorii de muncă vor lua măsurile legale, în cazul în care acestea se impun”, a declarat Neli Matei, purtătorul de cuvânt al ITM Gorj.

“La data de 13 martie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, județ Dolj, cu privire la faptul că, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate, ar fi căzut de pe acoperișul unei biserici din oraș, la care executa lucrări de reabilitare. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi urcat pe acoperișul bisericii pentru a monta un paratrăsnet, iar la un moment dat, tavanul confecționat din scânduri s-a prăbușit, craioveanul căzând de la înălțime. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here