A.C.S. Raideri, din nou în top!

1319

Sportivii de la A.C.S. Raideri Târgu Jiu au obţinut din nou premii importante la cel mai așteptat eveniment al sezonului 2019 – Gala Campionilor. Aproape 1.000 de invitați au fost prezenți, sâmbătă seară, la Venue Ballroom&Events din Timişoara, pentru a celebra performerii automobilismului sportiv din cele 17 campionate naționale.
În cadrul festivității au fost recompensaţi și sportivii A.C.S. Raideri Târgu Jiu care s-au clasat pe primele poziții la finalul sezonului:
– Sergiu Crăciun – titlul de campion național la clasa AP1 din cadrul Campionatului de Drag Racing;
– Cristian Dunavățu – titlul de campion național / câștigător al clasei BUGGY din cadrul Campionatului de Slalom Paralel;
– Victor Neamțu – locul III la CLASA 1 din cadrul Campionatului Național de Time Attack;
– Ion-Bogdan Chepea – locul III la clasa BUGGY din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel.
,,Sezonul 2019, în care am participat cu 12 sportivi la 6 discipline de automobilism, s-a dovedit încă de la debut a fi unul foarte dificil prin prisma bugetului insuficient (bazat exclusiv pe contribuția sportivilor și a sponsorilor) și de tranziție pentru mulți din colegii noștri care au încercat discipline și suprafețe noi. Toate peste toate, un an în care am încercat multe și am reușit suficiente, dar cel mai important este că am fost și vom fi împreună, că suntem sănătoși și că vom merge înainte”, s-a scris pe pagina de facebook ACS Raideri Târgu-Jiu. Față de anul trecut, în 2019, în familia FRAS au apărut drag racing, klausenburg retro racing și women rally, discipline care au strâns aproape 400 de sportivi de-a lungul sezonului. Pe lângă reprezentanții de marcă ai automobilismului sportiv românesc, Gala Campionilor FRAS 2019 s-a bucurat și de prezența autorităților locale și județene, dar și a luptătorului Cătălin Moroșanu, unul dintre susținătorii motorsportului. De asemenea, jucătoarea de tenis Ana Bogdan a anunțat că își dorește, pe viitor, să urmeze o carieră și în competițiile organizate sub egida FRAS după ce a obținut licența în urmă cu două săptămâni.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here