30 de locuinţe modulare din Gorj, Olt şi Vâlcea, alimentate cu energie de la CEZ Distribuţie

563

În urma inundaţiilor care au afectat grav zona Olteniei, sute de persoane din judeţele Gorj, Olt şi Vâlcea au rămas fără case şi li s-au pus la dispoziţie locuinţe modulare de către autorităţi, toate acestea sunt alimentate cu energie electrică datorită sprijinului prompt acordat de CEZ Distribuţie.

Potrivit reprezentanţilor CEZ Distribuţie, compania a colaborat constant atât cu autorităţile locale, primăriile localităţilor afectate, cât şi cu autorităţile judeţene, inspectoratele pentru situaţii de urgenţă, făcând toate demersurile necesare pentru alimentarea în cel mai scurt timp a consumatorilor din zonele afectate de inundaţii. Acolo unde intervenţia nu a fost posibilă alimentarea cu energie conform schemei normale de funcţionare, CEZ RacordareLocuinteModulare2Distribuţie a depus toate eforturile pentru realizarea realimentării în mod provizoriu în regim de urgenţă.
În zona Vaideeni din judeţul Vâlcea au fost alimentate 26 de locuinţe modulare. În judeţul Gorj alte 4 locuinţe modulare au fost alimentate, 1 în zona Novaci şi încă 3 în zona Polovragi. De asemenea, în Olt au fost alimentate cu energie electrică 11 locuinţe modulare împărţite în funcţie de localităţile afectate.
CEZ Distribuţie a acoperit costurile ocazionate de lucrările de branşare a celor 31 de locuinţe modulare, valoarea acestora ridicându-se la 131 400 lei, iar contravaloarea energiei consumate va fi acoperită de primăriile pe teritoriul cărora sunt amplasate locuinţele.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here