250 de persoane vulnerabile din Gorj, ajutate cu alimente de CEZ și PEPSI-COLA, prin Crucea Roșie! Sucuri și chipsuri pentru Spitalul Turceni

975

Crucea Roșie Gorj, în parteneriat cu CEZ România și PEPSI-COLA sprijină, în mod real, populația județului nostru.

De altfel, în săptămâna luminată, voluntarii Crucii Roșii Gorj au împărțit alimente, luni și marți, la 50 de persoane vârstnice și sărace din Târgu-Jiu, la 25 din Bălești, la 20 din Lelești, la 40 din Novaci și la încă 25 din comuna Săcelu. Miercuri, plasele cu alimente conținând ulei, făină, zahăr, conserve, orez și paste făinoase, cântărind 10 kg pentru fiecare beneficiar, vor ajunge și la 40 de persoane din Bumbești-Jiu, la 20 din Mușetești și la alte 30 de persoane din Crasna.
Crucea Roșie Gorj a avut în vedere persoanele de peste 65 de ani, cu probleme medicale și sociale, CEZ România oferind câte 5000 de euro fiecărei filiale de Cruce Roșie din Oltenia pentru achiziționarea acestor alimente pentru persoanele vulnerabile din regiune. Sprijin în acțiunea de donare au avut cei de la Crucea Roșie Gorj și de la primăriile din localitățile menționate.
Crucea Roșie Gorj, prin președintele filialei, Marius Vlaicu, a ținut să mulțumească celor de la CEZ România care a ajutat astfel 1700 de persoane vulnerabile din Oltenia, 250 fiind din județul nostru, dând dovadă de umanitate și solidaritate. Joi, Crucea Roșie Gorj, prin directorul său Righter Grigore, va dona sucuri și chipsuri oferite de Pepsi Cola.
Astfel, pentru pacienții și personalul spitalului vor fi donate 115 sticle de Prigat de 250 ml, 54 de sticle Lipton ICE-T, 336 de sticle de Mirinda, 672 de sticle de Pepsi și peste 1000 de pungi de chipsuri. Și celor de la PEPSI COLA le-a mulțumit cei de la Crucea Roșie Gorj.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here