22 de gorjeni, plasați în carantină pentru că nu au respectat autoizolarea la domiciliu

2355

Forțele de ordine continuă acțiunile în vederea identificării persoanelor care nu respectă măsurile impuse de ordonanțele militare, pe perioada stării de urgență. De altfel, 22 de persoane care nu au respectat izolarea la domiciliu au intrat în carantină, pe banii lor.

În ultimele 24 de ore, jandarmii gorjeni au verificat modul de respectare a măsurii de izolare la domiciliu în cazul a 37 de persoane. Au fost depistate 2 persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Acestea au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 2.000 lei. Jandarmii au mai executat misiuni de menținere a  ordinii publice în zona a 20 centre de carantină, precum și însoțirea a 2 transporturi de persoane spre centrele de carantină sau în tranzit pe raza județului Gorj.

În ultimele 24 de ore, polițiștii gorjeni au desfășurat  33 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID -19. În cadrul acțiunilor, polițiștii au aplicat 109 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 160.000 lei, pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației/deplasarea.

Patrule mixte  formate din polițiști și jandarmi, precum și lucrători din cadrul MApN  au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică (patrulare, filtre, verificări persoane, etc).

Totodată, polițiștii locali au aplicat 5  sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr.3/2020, în valoare de 9.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here