21 mai, ziua Liceului cu Program Sportiv și inaugurarea noilor terenuri de antrenament

1411

Activitățile programate cu ocazia zilei Liceului cu Program Sportiv, din Târgu-Jiu, vor coincide cu inaugurarea noilor baze de antrenament.
Deja a devenit o tradiție ca în fiecare an, pe 21 mai, cu ocazia celebrării Sfinților Împărați Constantin și Elena, numeroasa comunitate a instituției mai sus menționate să îmbrace haine de sărbătoare prin promovarea educației și valorilor acesteia.
Calitatea educației este dată de o amplă transformare inovatoare, căutându-se în permanență o diversificare a funcțiilor școlii în scopul dezvoltării acesteia ca și centru de resurse pentru elevi și părinți, dar și pentru ceilalți membri ai societății.
Ritmul și dinamismul dezvoltării poate izvorî din educație, aceasta beneficiind de mijloacele și forța de a instrui generații mobile și active bine înzestrate, din punct de vedere intelectual, capabile să depășească inerția unui mediu social refractar, în care sunt resimțite note accentuate de prejudecată și discriminare. Pornind de la ideea promovării activităților educative extrașcolare de anvergură, organizate la nivelul comunității locale, proiectul constituie un model de bună practică în vederea susținerii calității actului educativ.
Activitățile organizate cu prilejul zilei Liceului cu Program Sportiv, au ca principal scop socializarea elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal, prin afirmarea, cunoașterea și stimularea potențialului artistic și creativ.
Inaugurarea noilor terenuri de sport și manifestările dedicate zilei Liceului cu Program Sportiv se vor desfășura în prezența directorilor unității, Gabriel Răscol și Claudia Petroniu, cărora li se vor alătura oficialități ale județului, primarul Marcel Romanescu și prefectul Ciprian Florescu, dar și inspectorul școlar general, prof. dr. Marcela Mrejeru, și inspectorul școlar general adjunct, prof. Marian Staicu.
Începând cu ora 9.30, arenele vor fi animate de sportivi și profesori ai liceului, conform următorului grafic:
– 9.40 – 10.40 – Cuvânt de început și inaugurarea terenurilor:
– directorul L.P.S. – prof. Gabriel Răscol
– director adjunct L.P.S. – prof. Claudia Petroniu
– primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu
– prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu
– inspector școlar general, prof. dr. Marcela Mrejeru
– inspector școlar general adjunct, prof. Marian Staicu
– 10.10 – 10.30 – Program artistic (Imnul liceului și videoclip de prezentare elevi sportivi – profesori coordonatori Mihaela Scrădeanu și Laurențiu Ciobanu
– meci demonstrativ de box – elevii Andreaș Loris vs. Andreaș David
-10.30 – 11.30 – Jocuri sportive, concursuri
-Fotbal – meci demonstrativ (coordonator prof. Gabriel Răscol) elevi LPS
– Republicani A vs. Republicani B
– Fotbal – meci demonstrativ – profesori LPS vs. Reprezentanți comunități locale (Primăria Tg. Jiu, IȘJ Gorj, ISU Gorj, Prefectura Gorj, IPJ Gorj)
– Handbal – (coordonatori prof. Liviu Andrieș și Costel Radu)
– Meci demonstrativ echipe mixte (elevi și eleve ale L.P.S. Târgu Jiu)
Costel Radu

3 COMENTARII

  1. Doamna dir. P.C. se ocupa si de lucruri serioase? Vaaai, combina utilul cu placutul la LPS. Si cu ce va mai ocupati doamna P. nu spuneti nimic, adica extra… intelegeti ca faceti parte din elita liceului.

  2. Un liceu frumos Lps. Apropo Petroniu abia așteaptă sa preia controlul, o caracterizează șiretenia. Atenție!! În rest numai de bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here