190 de tone de gunoi, adunate după petrecăreţii din Târgu-Jiu

115

polarisConducerea societăţii care asigură salubrizarea pe raza municipiului Târgu-Jiu, Polaris M Holding, a făcut bilanţul zilelor de Paşte din acest an, iar rezultatul privind deşeurile adunate a fost unul devastator, numărul tonelor strânse ajungând la 189.

Ajunul Înălţării Domnului a fost unul aglomerat pentru lucrătorii societăţii Polaris M Holding Târgu-Jiu. Şi asta deoarece, potrivit lui Luis Popa, directorul societăţii, sâmbătă, 23 aprilie, de pe raza municipiului Târgu-Jiu s-au strâns 127 de tone de deşeuri, în condiţiile în care într-o zi de sâmbătă normală se strâns aproape 68 de tone de gunoaie. „Duminică şi luni, adică în primele două zile de Paşte, cetăţenii au fost mai mult plecaţi, însă cantităţile strânse sâmbătă au fost cu adevărat impresionante”, a declarat Luis Popa.

De asemenea, acesta a adăugat faptul că duminică, la nivel de municipiu s-au ridicat 47 de tone de deşeuri, în timp ce luni, 25 aprilie, numărul gunoaielor ridicate a fost de 15 tone. Din punctul de vedere al zonelor celor mai aglomerate, în top au fost Piaţa Centrală, 9 Mai şi Debarcader. „Acestea au fost zonele cele mai aglomerate ale municipiului, de unde s-au făcut cele mai multe cumpărături cu ocazia Sărbătorilor Pascale”, a precizat directorul Polaris M Holding Târgu-Jiu.

Cu ocazia Paştelui din acest an, angajaţii societăţii au lucrat după un program normal nedorindu-se a exista zone cu deşeuri în municipiu. Totuşi, a existat şi o modificare pentru locuitorii de la periferia municipiului. „Tot ce a trebuit ridicat pe data de 25 aprilie din zonele Calea Severinului, Ecaterina Teodoroiu, Panduraşul şi Luncilor s-a ridicat sâmbătă, pe 23 aprilie, între orele 7:30 şi 16:00 pe capitolul de colectare şi transport. De asemenea, duminică şi luni pe zona de oraş s-a intervenit cu două maşini în intervalul 7:30 – 16:00 pentru ridicarea gunoiului deoarece nu am vrut să avem un oraş murdar, iar de ieri am revenit la un program normal de lucru”, a declarat directorul Polaris Târgu-Jiu, Luis Popa.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here