17,07% dintre angajații din IPJ Gorj sunt femei

1426

Potrivit bilanțului realizat de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj, pentru anul 2018, procentul de încadrare a fost, la sfârșitul lunii decembrie, de 89,14%, având vacante 97 de funcţii: 28 de ofiţer, 68 de agent de poliţie şi una de personal contractual.
“La data de 31 decembrie 2018, statul de organizare al unităţii avea prevăzute 893 funcţii din care: 172 ofiţeri, 691 agenţi şi 30 personal contractual. Procentul de încadrare a fost de 89,14%, având vacante 97 funcţii. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj are un personal tânăr, vârsta medie a poliţiştilor este de 37 de ani”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
Femeile reprezintă 17,07% din totalul personalului. De exemplu, imaginea Poliției este apărată de purtătorul de cuvânt Miruna Prejbeanu, agent șef de Poliție. Între altele, aceasta asigură relaţiile cu mass-media, monitorizează modul de prezentare a activităţii Inspectoratului de către presa scrisă şi audiovizuală şi prezintă şefilor analize şi sinteze. La Rutieră s-a remarcat Adina Vasile, fosta șefă a Biroului Rutier Târgu-Jiu. Șefa Serviciului Cabinet din cadrul IPJ Gorj este Delia Leuștean, comisar de Poliție.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here