14.00-Lacrimi pentru îngeri!

270

Să aprindem împreună o lumânare în memoria micuţilor morţi la Maternitatea Giuleşti

Antena 1 Târgu-Jiu şi cotidianul Gorjeanul se alătură jurnaliştilor de la Antena3 şi Observator Antena 1 care declanşează campania „Lacrimi pentru îngeri” prin care solicită Guvernului României instituirea doliului naţional în memoria copiiilor care au murit în urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti.

Campania cere doliu pentru întreg sistemul sanitar românesc şi doliu naţional pentru toate victimele nevinovate ale spitalelor din România. Miercuri, 18 august, jurnaliştii Antena 3 şi Observator vor depune flori si vor aprinde lumânări la maternitatea Giuleşti şi îi invită pe toţi românii să li se alăture.

De asemenea, tot miercuri, la ora 22.00, îi invităm pe românii din toată ţara care vor să se implice în această campanie să stingă luminile în semn de solidaritate.

Gorjenii care vor să aprindă o lumânare în memoria micuţilor decedaţi la Maternitatea Giuleşti sunt invitaţi miercuri, la ora 22.00, în faţa Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

Telespectatorii sunt invitaţi să se alăture campaniei „Lacrimi pentru îngeri” exprimându-şi opiniile în scris la adresa de mail lacrimi@antena3.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here