100 de salariați ai SJU Târgu Jiu, în izolare! 55 de cazuri de COVID-19, în Gorj

6772
Astăzi, 1 mai 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:
– 253 persoane în carantină instituționalizată, din care 36 persoane au întrat în carantină și 31 de persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore;
– 790 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 156 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 511 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore.
Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, la nivelul județului Gorj, sunt 55 de cazuri confirmate cu COVID-19. Dintre acestea 9 persoane au fost declarate vindecate, iar 2 persoane au decedat. Toate persoanele internate prezintă forme ușoare.
Dintre ultimele cazuri confirmate cu COVID-19, trei sunt persoane angajate în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Până în momentul de față, aproximativ 100 de salariați ai unității sanitare au intrat în autoizolare la domiciliu. „Menționăm că, în cazul Spital Județean de Urgență Târgu Jiu, ancheta epidemiologică este în desfășurare. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat aproximativ 1000 de teste, din care circa 100 sunt în așteptare”, a transmis conducerea DSP Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here