10 octombrie – Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti

640

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale lansează o amplă campanie de promovare a produselor agroalimentare româneşti şi de creştere a accesului românilor la alimentele de calitate obţinute pe plan local, sub denumirea „Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”, cu ocazia Zilei Naţionale a produselor agroalimentare româneşti, care se sărbătoreşte anual pe 10 octombrie.
Astfel, în perioada 8 – 10 octombrie 2022, la nivelul întregii ţări, se vor organiza peste 100 de târguri şi evenimente.
„Produsele româneşti trebuie să ocupe vitrinele magazinelor şi să umple mesele consumatorilor pentru că sunt extraordinar de bune, iar producătorii noştri valoroşi ştiu să le pregătească şi o fac cu mult suflet. Noi trebuie să fim stăruitori în a ne păstra tradiţiile şi să consumăm ceea ce produce pământul, avem un patrimoniu gastronomic extrem de bogat pe care nu trebuie să-l neglijăm. Vă îndemn pe toţi să faceţi ca mine: să mâncaţi româneşte!”, a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here