Zonele afectate de ciclon, opt avertizări meteo

1865

Directorul ANM enumeră zonele deja afectate de ciclon

Deja el este prezent şi afectează acum partea de sud-vest a ţării, deja ştim că până în această seară la ora 21 este în vigoare acea avertizare meteorologică de cod galben pentru Oltenia, pentru partea de vest a Munteniei, nu în ultimul rând sudul Banatului, al Crişanei, al Transilvaniei. Această atenţionare meteorologică de cod galben a fost amendată până în prezent la această oră de opt avertizări meteorologice de vreme severă imediată şi un cod roşu pentru zone din Mehedinţi. El s-a format în Mediterană şi a avut o traiectorie de la vest către est. Este blocat acum în Marea Neagră, fiind retrograd”, declara, joi, Elena Mateescu, la Antena 3.

În acest moment, pe litoral plouă, bate vântul și nu se înregistrează mai mult de 18 grade. Turiștii nu se aventurează pe plajă, nici măcar pentru o scurtă plimbare pentru a se bucura de aerosoli, s-a relatat aseară la postul TV menţionat.

Mai multe cluburi și plaje care urmau să aibă un program special în acest weekend, de Rusalii, au anunțat deja prin intermediul rețelelor sociale că toate evenimentele se anulează.

În județul Constanța plouă, iar meteorologii au emis o avertizare cod galben de vreme rea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here