Ziua Universală a IEI, sărbătorită de Comunitatea Infinitului din Târgu Jiu

664

Comunitatea Infinitului din Târgu Jiu urmează să organizeze un eveniment cu ocazia Zilei Universale a IEI. Această comunitate face parte din programul ÎntreVecini.

Evenimentul va avea loc în după-amiaza zilei de 24 iunie. În urma unei competiții naționale, Comunitatea Infinitului din Târgu Jiu a câștigat un grant în valoare de 15.000 de euro, pentru a organiza, alături de ONG-ul ÎntreVecini, activități prin care să încurajeze vecinii să se implice în comunitate.
”Vă invităm să vă îmbrăcați IA și să punem împreună Comunitatea Infinitului pe harta celor care sărbătoresc Ziua Universală a IEI, cu scopul de a arăta frumusețea acestei bluze specifice portului nostru tradițional. Desfășurător: Ne întâlnim lângă parculețul de joacă la ora 17:30 (str. A.I.Cuza); Ne organizăm în mașinile disponibile și plecăm spre Stroiești; Vizităm atelierul meșterului popular Liliana Arapu; Culegem plante medicinale; Facem picnic (fiecare contribuie cu bunătăți); Discutăm despre tradiții și superstiții de Sânziene / Drăgaica. La evenimente sunt invitați toți vecinii din Târgu Jiu și nu numai, dornici să ia parte la formarea unei comunități unite, sustenabile, ce va reprezenta un model local replicabil”, au transmis organizatorii manifestării.
ÎntreVecini este un ONG care regenerează spiritul comunitar la bloc și transformă grupurile de vecini din România în comunități sustenabile prin susținerea dezvoltării de proiecte în cartier. Proiectul ÎntreVecini este susținut de către BRD Groupe Société Générale în calitate de partener principal și de POWERToMe, MSL The Practice, Benga, DIUD, Colțan și Asociații.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here