„Ziua Porților deschise”, la Serviciul de Probațiune Gorj

827

Serviciul de Probațiune Gorj organizează miercuri, în intervalul orar 09,30 – 14,30, evenimentul „Ziua Porților Deschise”.

„În cadrul evenimentului, vom prezenta activitatea Serviciului de Probațiune Gorj, rolul nostru în punerea în aplicare a măsurilor și sancțiunilor neprivative de libertate, precum și importanța colaborării interinstituționale și a sprijinului societății în reintegrarea socială a persoanelor care au săvârșit infracțiuni, atât prin intermediul unor prezentări, cât și prin interacțiune directă cu personalul de probațiune. Cu aceeași ocazie, personalul de probațiune va oferi posibilitatea să vizitați sediul Serviciului de Probațiune Gorj”, transmite instituția.

La intrarea în instituție, fiecare persoană va trebui să prezinte un act de identitate valabil și să se supună controlului efectuat de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Gorj.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Correctional”, implementat de Direcția Națională de Probațiune, în parteneriat cu Administrația Națională a Penitenciarelor, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, Penitenciarul Baia Mare, Penitenciarul Botoșani, Penitenciarul Târgu Mureș și Penitenciarul Vaslui și cinci entități norvegiene, în perioada 2019 – 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here