Ziua Naţională a Tineretului, celebrată şi la Gorj

142

PLIMBAREZiua Naţională a Tineretului va fi sărbătorită şi la nivelul municipiului Târgu-Jiu peste o lună de zile, mai exact pe data de 2 mai. Manifestările şi întregul eveniment sunt organizate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Gorj.

În acest sens, Primăria şi Consiliul Local Târgu-Jiu au alocat suma de 5.000 lei pentru plata materialelor de promovare a evenimentului, precum şi pentru acordarea unor premii în obiecte, în cadrul unei manifestări.

Obiectivele evenimentului la nivelul judeţului nostru sunt: creşterea participării tinerilor la petrecerea timpului liber într-un mediu asociativ, precum şi participarea unui număr de 200 de tineri la manifestările sportive, educative şi cultural-artistice. În data de 2 mai a.c., DJST Gorj, împreună cu structurile asociative de tineret din Târgu-Jiu vor desfăşura o serie de activităţi cu şi pentru tineri. Astfel, în Parcul Central se va organiza Crosul Tineretului, jocuri de grup precum alergare în saci, concurs de role, tras la frânghie, animaţie stradală, iar acţiunea principală din acest an va consta în Târgul organizaţiilor nonguvernamentale de tineret. După încheierea acestor activităţi, se vor premia cei mai buni sportivi şi se vor acorda diplome de participare tuturor tinerilor participanţi şi profesorilor coordonatori care îi însoţesc.

I.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here