Ziua Mondială a Sănătății, celebrată în avans la Spitalul Județean

1314

În fiecare an, pe 7 aprilie este celebrată Ziua Mondială a Sănătății, anul acesta tema fiind „Planeta noastră-sănătatea noastră. Să înlăturăm poluarea aerului, apei și hranei! Pentru un viitor sănătos”.
Anul acesta, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, această zi a fost sărbătorită miercuri, 6 aprilie, în cadrul unui eveniment organizat în sala de ședințe a Spitalului 700. La eveniment au participat medici, asistenți medicali, conducerea Spitalului Județean, dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Gheorghe Nichifor, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate – Amalia Enache, directorul Direcţiei de Sănătate Publică – Narcis Stoian, preşedintele Colegiului Medicilor Gorj – dr. Ana Băleanu.
„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot efortul, devotamentul și dăruirea de care ați dat dovadă în acești ultimi doi ani, ani grei, în care pandemia ne-a pus la încercare. Vreau, de asemenea, să mulțumesc pentru sprijin Consiliului Județean Gorj, dar și tuturor invitaților prezenți. Mă bucur că ne-am putut întâlni în cadrul acestui eveniment. Vă felicit încă o dată pentru activitatea desfășurată”, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
„La Adunarea Generală a Colegiului Medicilor din România, zilele trecute, domnul președinte al Colegiului a ținut să nominalizeze câteva spitale din țară care au avut activitate deosebită în perioada ultimilor doi ani. Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a primit o diplomă de excelență pentru activitatea în lupta cu noul coronavirus. Pentru noi, cei care am participat la întâlnire, mesajul transmis de domnul președinte al Colegiului Medicilor, este deosebit, ne-am simțit mândri. Pentru că dumneavoastră meritați această diplomă. Dânsul a specificat în mod deosebit secțiile de terapie intensivă, boli infecțioase, pneumologie, medicina internă, cardiologia care s-au implicat în lupta cu coronavirusul, felul în care s-au ocupat de pacienți. (…) Trebuie să lucrăm ca și până acum în echipă, cu devotament. Se schimbă generațiile în sănătate, vă doresc succes și vă felicit pentru toată activitatea depusă în pandemie!”, a spus dr. Ana Băleanu de la Colegiul Medicilor Gorj.
La finalul discuțiilor, managerul spitalului a dăruit diplome de mulțumire personalului tuturor secțiilor, serviciilor și compartimentelor din cadrul unității medicale.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here