Ziua Izabellei a creat isterie şi printre tinerii gorjeni

343

Evenimentul care a spart reţelele de socializare de câteva zile încoace, şi-a atras fanatici şi la Gorj. Ziua Izabellei a căpătat proporţii impresionante, după ce o fată din Constanţa pe nume Izabella a creat pe Facebook alături de prietena sa, Sara, un eveniment cu ziua de naştere a Izei astfel că toata lumea a înţeles că această tânără va face o petrecere la care sunt invitaţi toţi cei la care a ajuns postarea. Deşi evenimentul a fost anulat ulterior, Izabella a ajuns vedetă, numeroşi tineri deja autoinvitându-se la ziua acesteia. Fata va împlini pe 14 martie vârsta de 12 ani şi acum riscă să se trezească la uşă cu sute de mii de tineri din întreaga ţară. Mama Izabellei a vorbit pentru prima dată ieri la un post de radio naţional despre isteria naţională creată de fiica sa: “Nici eu nu ştiu cum s-a ajuns aici! Eram la serviciu, şi-au făcut o pagină, Iza şi Sara, nu ştiu ce au greşit ele! Nu se mai ţine! S-a anulat! Ea se simte foarte bine, e entuziasmată că e vedetă! Nu am certat-o! M-am speriat, i-am dezactivat conturile dar mă gândeam ce-o ieşi din asta!”
ziua izabellei2Ziua Izabellei şi-a atras susţinători şi de la Gorj, un grup de tineri creând deja evenimente gen “Plecare spre Ziua Izabellei din Gara Târgu-Jiu”. Pe reţeaua de socializare Facebook deja s-au înscris pentru a merge la Ziua Izabellei peste o mie de gorjeni. Evenimentul online creat cu plecare din Târgu-Jiu a strâns o multitudine de comentarii care de care mai amuzante: “Dennis Casian, ești doar invidios că tu nu ai timp să te duci! Teodora ,o să mă distrez și pentru tine”, “O să fie şi Oana Roman la ziua Izabellei? Nu de alta, dar să ştiu dacă îmi iau pachet sau nu?_” , “Ce îi luaţi cadou?”, “De ziua Izabellei toate autobuzele din Constanţa vor duce la ea acasă. Controlorii RATC vor da amenzi numai celor care nu au cumpărat bilete pentru marele eveniment”.
ziua izabellei3Dacă proporţiile evenimentului vor continua sau vor fi trecute cu vederea, vom putea stabili amploarea pe 14 martie, când fie că se va lăsa cu bairam, fie va fi o petrecere în familie, Ziua Izabellei din Constanţa va avea loc.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here