Ziua funcționarului public, sărbătorită la Primăria Țânțăreni

612

Sărbătorită la data de 23 iunie, Ziua funcţionarului public a fost instituită prin Legea 145/2016.

Cu prilejul acestei sărbători, primărița comunei Țânțăreni, Maria Vasilescu, a oferit funcționarilor publici din cadrul instituției pe care o conduce câte o diplomă de onoare pentru dedicație profesională, performanță în activitate, abnegație și devotament față de profesie.
,,Am onoarea cu acest prilej – Ziua Funcționarului Public, să vă adresez un mesaj de felicitare și sincere mulțumiri pentru implicarea activă și efortul maxim depus pentru a asigura o viață mai bună cetățenilor comunei Țânțăreni. Sectorul public este cel care a trecut prin tranziții și schimbări radicale. Au fost timpuri în care salariile funcționarilor publici erau foarte mici, sau achitate cu întârzieri de câteva luni. Ați rezistat în fața tuturor acestor greutăți și ați avut mereu speranța că lucrurile se vor schimba.
Cu aceeași perspicacitate vă continuați munca cu străduință și rezolvați în termen problemele și adresările cetățenilor. Bunăstarea cetățenilor noștri depinde în mare măsură de calitatea serviciilor oferite de voi, funcționarii publici. Obiectivul nostru comun este de a oferi siguranță, rezultate în lupta cu corupția, elaborarea unor politici favorabile societății și soluții credibile pentru dezvoltarea fiecărui sector de activitate. Funcția publică nu este deloc ușoară, de modul în care activăm zilnic și relaționăm cu concetățenii noștri – depinde câștigarea și menținerea încrederii societății față de instituția noastră. Știu că am o echipă de profesioniști integri cu care m-am angajat să schimbăm lucrurile în comuna noastră. Am încredere în calitățile fiecărui coleg și știu că vom aduce rezultatele așteptate de întreaga societate. Vă asigur, la rândul meu, de susținerea deplină pentru atingerea tuturor obiectivelor trasate. Vă doresc sănătate, răbdare, realizări frumoase și clipe fericite în sânul familiei”, a transmis primarul localității Țânțăreni, Maria Vasilescu, către funcționarii din cadrul instituției.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here