Zilele municipiului Motru, un desfăşurător aproximativ

346

vmt5kgConform unei hotărâri de Consiliu Local, emisă în ultima zi de joi a lunii aprilie, Zilele municipiului Motru se desfăşoară între 20 şi 22 mai anul curent.

Consilierii locali au aprobat fără prea multe discuţii un program care ar trebui să fie, conform legislaţiei, valid în ultima zi de joi a lunii mai, pentru că termenul de 30 de zile este termenul prevăzut de lege în care poate fi atacată în contencios administrativ o normă sau o hotărâre locală. Semnatarul acestor rânduri nu se îndoieşte de faptul că în Motru vor exista destule persoane interesate să comită un atac în contencios împotriva actualei administraţii.

Iată, pe scurt, programul primei zile: deschiderea oficială la ora 11. De la 17 la 19 – spectacol folcloric oferit de Casa de Cultură Motru şi Clubul Elevilor. De la 19 la 21 va concerta Doina Gorjului, apoi, până la miezul nopţii, vor intra în scenă Alyona – muzică etno şi Celia şi Animal X cu muzică uşoară.

A doua zi va concerta Ansamblul de Muzică Populară Maria Lătăreţu din Târgu-Jiu, care va susţine un program de patru ore, întrerupt de festivităţile de premiere ale sportivilor şi elevilor olimpici. De la ora 21 vor concerta Măriuţele – muzică etno, Dj Sava Criştina şi Blacksy Girls.

În ultima zi, Casa de Cultură din Motru va avea un spectacol de divertisment de două ore, apoi va intra în scenă Doina Oltului din Slatina, muzică populară şi muzică uşoară – Cover Band, Anda Adam şi Boschito.

Manifestările se vor încheia cu un foc de artificii asigurat de aceeaşi parteneri vechi de şapte ani. Consilierii locali din municipiul Motru s-au mulţumit să afle că manifestările se desfăşoară la aceleaşi costuri ca şi anul trecut. În spatele întregului eşafodaj se află viceprimarul Tudor Dobrică, care va bifa, ca în fiecare an, o săptămână de muncă şi nesomn, având grijă ca în fiecare dimineaţă să fie înlăturate urmele petrecerii din seara trecută- în acest scop, managerul Direcţiei Publice, Cosmin Morega şi-a pregătit deja echipele de muncă pentru schimbul 3. Şi poliţia comunitară, ca şi reprezentanţii poliţiei din Motru fac deja prospecţii pentru a preveni violenţele sau incidentele neplăcute.

Tot pentru acest eveniment se pregătesc şi comercianţii, care vor ocupa intersecţia strada Macului- Bulevaredul Gării, pentru o perioadă de trei zile încheiate.

Vom reveni cu amănunte şi cu elemente de culise care nu vor lipsi nici anul acesta.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here