Zilele municipiului Motru, doar cu jocuri

181

wck1mvPrimarul municipiului Motru, împreună cu consilierii locali, a hotărât ca anul acesta, din lipsă de fonduri, să nu se mai organizeze tradiţionalele concursuri de muzică populară sau uşoară.

Motivaţia lipsei banilor pentru organizare şi premieri pare logică, de vreme ce ar fi fost nevoie de 10-15.000 de lei, însă din unele surse neoficiale bugetul acestor manifestări nu a fost redus, în comparaţie cu anii trecuţi.

Anul acesta, cu ocazia zilelor municipiului Motru, ar fi trebuit să se organizeze concursuri de muzică uşoară. Ori, având în vedere ascensiunea fulgerătoare a unor trupe din Oltenia şi a unor solişti, aglomeraţia de concurs ar fi fost greu de gestionat, deoarece ar fi trebuit plătite masa, cazarea şi premiile, dar şi juriul, care trebuia să fie unul competent. O parte dintre tineri, care se pregătiseră special în acest scop sunt supăraţi pentru faptul că jocurile de şah, table şi fotbal în sală, precum şi antrenorii de la sport au întâietate în raport cu preocupările lor.

Cât despre programul artistic al celor trei zile ne vom interesa şi vi-l vom prezenta din punct de vedere ziaristic, fără patimă, pentru că altfel am fi socotiţi printre contestatarii acestei tradiţii.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here