Zilele Cercetării Științifice Studențești din Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

517

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu şi Liga Studenţilor din UCB organizează, în perioada 06-08 aprilie 2017, cea de-a zecea ediție a Zilelor Cercetării Științifice Studențești din Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

La Zilele Cercetării Științifice Studențești sunt așteptați să participe atât studenții Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, cât și din alte centre universitare din țară, pentru a-și prezenta rezultatele propriilor cercetări științifice.
Organizatorii consideră că elementul cheie în dezvoltarea umanităţii este comunicarea, iar o sesiune de comunicări este primul pas în devenirea unor adevăraţi profesionişti. Această acţiune oferă participanţilor posibilitatea de a prezenta propriile realizări şi creaţii, valorificarea capacităţii lor creative şi inovatoare, precum şi facilitarea schimbului de opinii si idei.
Comisiile ştiinţifice de evaluare a lucrărilor prezentate la conferințe sunt formate din profesori ai facultăților din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, iar evaluarea celor aproximativ 100 de lucrări se va face ţinând cont, în special, de criteriul științific, acestea fiind ulterior publicate în volume de lucrări ştiinţifice studenţeşti.
Deschiderea oficială va avea loc vineri, 07 aprilie 2017, ora 09.00, la sediul Universității din Campusul Studențesc Debarcader (str. Tineretului, nr. 4).
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here