Zile de profit pentru florarii din Târgu-Jiu

131

De la începutul acestei luni şi până în prezent, comercianţii de flori din municipiul nostru, au înregistrat vânzări record. Deşi mulţi au spus ca încasările nu se ridică la nivelul aşteptărilor lor şi că în anii trecuţi clienţii nu se uitau la bani când venea vorba de flori, totuşi, florarii recunosc că în aceste zile activitatea lor a fost profitabilă.

Domnii din municipiul nostru s-au „înarmat” cu flori pentru a-şi surprinde plăcut femeile din viaţa lor. Aşa se face că încă dinainte de 8 martie, vânzările la flori au început să crească. În toate zonele oraşului şi-au făcut apariţia comercianţi, fiind organizate mai multe puncte de vânzare a florilor. Oferta a fost bogată, preţurile variate, iar încasările destul de bune. „Se putea şi mai bine, dar nu ne putem plânge de vânzări. Încasările din preajma zilei de 8 martie au fost net superioare celor de Mărţişor. S-au vândut bine toate florile, însă cea mai mare căutare, cel puţin la noi, au avut-o trandafirii şi orhideele”, a declarat unul dintre comercianţi.
Deşi spun că încă nu şi-au calculat profitul, vânzătorii de flori recunosc că a meritat din plin efortul de a le face pe plac clienţilor şi a le oferi acestora posibilitatea de alegere a celor mai frumoase buchete pentru femeile din viaţa lor.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here