Zeci de șoferi opriți în trafic! 15 permise suspendate și amenzi de 41.000 de lei!

899
În zilele de 11 și 12 august, în intervalul orar 07:00-09:00 și 17:00-19:00, la nivelul IPJ Gorj au avut loc și vor continua acțiuni pe linie rutieră, ordine publică și transporturi, desfăşurate de polițiști pentru verificarea legalității transportului de persoane cât și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, arată IPJ Gorj într-un comunicat de presă.
Totodată, se va acționa pentru prevenirea abaterilor săvârșite la trecerile la nivel cu calea ferată. În prima zi, polițiștii gorjeni au aplicat 118 sancţiuni contravenţionale în valoare de 41.000 lei, din care 100 în baza OUG 195/2002, 20 de sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză și o sancțiune pentru nerespectarea prevederilor legale privind trecerea la nivel cu calea ferată.
Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere, din care 7 pentru depășirea limitelor legale de viteză. Având în vedere că nerespectarea regimului legal de viteză, indisciplina pietonilor și a bicicliștilor, precum și consumul de alcool sunt principalele cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii rutieri vor continua activitățile pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here