Zeci de oameni din Peștișani o conduc în costum popular pe Emilia Bubulac pe ultimul drum, în Ilfov

383

Zeci de persoane- rude, prieteni și cunoştinţe din comuna Peștișani o conduc, astăzi, pe interpreta de muzică populară, Emilia Bubulac, pe ultimul drum. ”O să meargă domnul viceprimar, pentru că avem aici mai multe licitații, niște concursuri la primărie. Vor pleca de la Peștișani două autocare, cu prieteni, membrii Ansamblului Cânt și Joc, care vor participa la funeraliile doamnei Emilia Bubulac. Vor pleca, marți dimineață”, a declarat pentru Gorjeanul, Cosmin Pigui, primarul comunei Peștișani.
Aproximativ 100 de persoane din comuna natală a interpretei Emilia Bubulac vor merge, marți, la înmormântarea artistei, iar membrii Ansamblului Cânt şi Joc se vor îmbrăca în costum popular, aşa cum şi-ar fi dorit mentorul lor, Emilia Bubulac.
“Plecăm la ora 02.00, noaptea. Obştea Peştişani a organizat şi a pus la dispoziție două autocare pentru rude, consăteni, pentru ansamblul Cânt şi Joc. Este dureros, este foarte mare pierderea. Dumneaei a fost ca o mamă pentru noi, era mentorul nostru. A fost ideea dumneaei înființarea Ansamblului Cânt şi Joc.
Cu domnul Poenaru, preşedintele obştei, a pus cap la cap toate lucrurile şi au considerat că lipseşte comunității din Peştişani un ansamblu de cântece şi jocuri”, a declarat Adriana Stelea, coregrafa Ansamblului Cânt şi Joc.
Cântăreața și soțul ei, Basarab, vor fi înmormântați împreună, la ora 11.00, la cimitirul “Pace Vouă”, din comuna Măgurele, județul Ilfov. Trupurile neînsuflețite au fost depuse, ieri, la capela cimitirului Pace Vouă.
Solista de muzică populară, din comuna Peștișani, a murit vineri, la 68 de ani, la o zi după ce și-a găsit soțul decedat în casă, în urma unui infarct. Artista a făcut stop cardio-respirator și a murit la 04.00, la spital.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here