Zeci de membri ALDE au dat culoare Cimitirului Eroilor din Târgu-Jiu!

723

O parte din echipa ALDE Gorj a desfășurat, marți, o acțiune de înfrumusețare a Cimitirului Eroilor din Târgu-Jiu. Aici au fost plantate flori, au fost îngrijite și curățate zonele verzi, într-un cuvânt s-a dat culoare unui spațiu trist, tern și posomorât. Totul sub un slogan devenit realitate: ,,Ne ținem de cuvânt! Iubim Gorjul și vrem să-l transformăm! Încet, temeinic, pe toate planurile!”. 


,,Echipa noastră a mers în Cimitirul Eroilor din Tg-Jiu unde, când intri, pe stânga, este o piatră funerară pe care sunt scrise numele localnicilor care au murit în decembrie 1989. Șaisprezece eroi! Zece dintre ei, cu vârste până în 22 de ani. Fără jertfa lor, n-am fi avut niciunul dintre drepturile și libertățile dobândite în ultimii 28 de ani. Ne amintim de ei la zile mari și la festivități, după care uităm. Azi, într-o zi de marți oarecare, am fost în Cimitirul eroilor și ne-am amintit de ei”, au transmis, marți, comunicatorii ALDE Gorj.

Aceasta este una dintre multele acțiuni de acest fel, desfășurate în Gorj de echipele ALDE, totul în beneficiul cetățenilor acestui județ.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here