Zeci de locuri de muncă în străinătate pentru gorjeni

207

ajofm gjLocurile de muncă vacante în acest moment în statele Uniunii Europene oferite de către Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Gorj sunt 30 locuri de asistente medicale şi alte 50 de locuri de medici specialişti, toate…

în Germania. De asemenea, în Marea Britanie există pentru gorjeni două locuri de medici anestezişti, 3 locuri de îngrijitoare de copii, un loc pentru asistent medical, două pentru medici la secţia de Urgenţe, şi un loc pentru un medic rezident.

Şi în ţările nordice precum Norvegia şi Finlanda, în ultimul stat fiind libere 6 locuri pentru gorjenii care vor să facă curăţenie în supermarket-uri, fabrici, birouri şi hoteluri, iar în prima ţară menţionată este un fost de programator. În Slovenia, este disponibil un post de doctor oftalmolog, şi 20 de locuri de medici specialişti în Spania.
AJOFM Gorj oferă informare, consiliere şi mediere pentru persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în Spaţiul Economic European(SEE), susţinerea angajatorilor care doresc să recruteze personal din state SEE, indisponibil pe piaţa internă a muncii, precum şi diseminarea informaţiilor referitoare la ofertele de muncă/CV-urile existente la nivel comunitar şi la condiţiile de muncă şi de viaţă în statele SEE, către căutătorii de loc de muncă şi angajatori.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here